Els productes de

el Rebost del Pagès

Pagès/a, El Prat de Llobregat
Xavier Oliva Peris
el Rebost del Pagès neix de la mà de Xavier Oliva Peris el 2013. La seva granja/finca/obrador es troba a El Prat de Llobregat, a Cataluña.

La seva granja/finca/taller

Soc pagès per vocació, tradición i elecció.
Criat a la Masía de Cal Isidre del Fernando envoltat d'animals i cultius.
He treballat al camp desde ben petit compaginant-ho amb els meus estudis universitaris.
Graduat en econòmiques vaig treballar a la banca 4 anys. Però la vocació anava per dintre i decideixo tornar a l'explotació familiar.
Al 2012 el meu pare mort de cáncer i passo a ser el titular de l'explotació. La situació no és gens fácil i la venta a majoristes no és rentable.
Al 2013 la Andrea, la meva parella i jo decidim donar un gir de 180 graus.
Passem a la venta directa amb agrobotiga (El Rebost del Pagès) i mercats de pagès, diversifiquem al maxim la nostra producción, passem a fer una producció integrada, el màxim de respectuosa amb el medio ambient i tornem enrera en l'ús de varietats antigues prioritzant el sabor.
Som pagesos, estimem la terra i ho volem compartir amb vosaltres.

Adreça
Carrer d'industries 94 1er
08820 El Prat de Llobregat
2013
any d'inici de l'activitat
6
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de el Rebost del Pagès

Conreus

36 espècies cultivades l'any

Conreu en un camp a l'aire lliure, conreu en hivernacle fred

Cures

Ús de fertilitzants convencionals

Plantes i llavors

El produeixo jo

Llavors de pagès

Transformació i elaboració

Transformació al meu taller

Altres ingredients: no especificat

Procedència dels altres ingredients: no especificat

Característiques dels altres ingredients: no especificat

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.