Soc pagès per vocació, tradición i elecció.
Criat a la Masía de Cal Isidre del Fernando envoltat d'animals i cultius.
He treballat al camp desde ben petit compaginant-ho amb els meus estudis universitaris.
Graduat en econòmiques vaig treballar a la banca 4 anys. Però la vocació anava per dintre i decideixo tornar a l'explotació familiar.
Al 2012 el meu pare mort de cáncer i passo a ser el titular de l'explotació. La situació no és gens fácil i la venta a majoristes no és rentable.
Al 2013 la Andrea, la meva parella i jo decidim donar un gir de 180 graus.
Passem a la venta directa amb agrobotiga (El Rebost del Pagès) i mercats de pagès, diversifiquem al maxim la nostra producción, passem a fer una producció integrada, el màxim de respectuosa amb el medio ambient i tornem enrera en l'ús de varietats antigues prioritzant el sabor.
Som pagesos, estimem la terra i ho volem compartir amb vosaltres.
36 espècies cultivades l'any
Conreu en un camp a l'aire lliure, conreu en hivernacle fred
Ús de fertilitzants convencionals
El produeixo jo
Llavors de pagès
Transformació al meu taller
Altres ingredients: no especificat
Procedència dels altres ingredients: no especificat
Característiques dels altres ingredients: no especificat