Mi nombre es Maryam. Soy Ibicenca de nacimiento y familia.
Soy madre de 4 hijos.
Elaboro pan de forma artesanal con harinas ecologicas y algunas locales como la "xeixa", un trigo antiguo de ñas Baleares que se está recuperando.
Los panes que elaboro se fermentan con masa madre(con todas sus ventajas nutricionales)y se cuecen en horno de leña.
Mi inspiración en el mundo del pan ha sido siempre mi abuela, que era pagesa autentica, y el recuerdo del aroma del pan que se comia en su casa.
Ve d'un proveïdor nacional, ve d'un agricultor local, el produeixo jo
Farines ecològiques, farines procedents de varietats antigues, preparat de barreja de farines
Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Masa madre, semillas ,harina de algarroba...
Ingredients de producció propia, ingredients provinents d'un agricultor local, ingredients provinents d'un proveïdor local
Prové d'una producció artesanal, Ingredients locals (- 250 km), Ingredients ecològics
Procés de prefermentació
Forn de llenya