Menjamiques és un petit projecte gastroetnobotànic, que combina la recuperació dels usos de les plantes autòctones oblidades/menystingudes, amb la seva divulgació a través de tallers de cuina participatius. El primer fruit amb qui hem volgut treballar per revalortizar-la és la garrofa! I d'aquí en surten les nostres cremes. Estan fetes amb el 100% dels productes del Camp de Tarragona, una part dels quals elaborem a la nostra finca familiar. I ho fem així perquè apostem fermament en la pagesia catalana i per la reducció de residus: treballem amb proveïdors de KM0 tant pel que fa als ingredients com als envasos (que a més són reutilitzables), l'etiquetatge i l'empaquetat; minimitzant, així, l’empremta de carboni.
Aquesta filosofia ens ha dut a participar a esdeveniments com ara la Fira Orígens d'Olot, l'All Those Food Market, les Jornades Eixarcolant d'Igualada, la Fira d'Alimentació i Salut de l'Slow Food de Terres de Lleida, a Món Sant Benet i moltes d'altres d’arreu del territori. Així com també a aparèixer a l'últim número de la Revista Cuina.
La crema Menjamiques es caracteritza per ser un producte 100% elaborat amb productes d’alta qualitat de KM0, del Camp de Tarragona, que com hem dit, una part dels quals els produïm a la finca familiar; així com per ser lliure de gluten, lactosa, sucres refinats i oli de palma.
Disposa de taller propi
Garrofa
Ve d'un agricultor local
Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal
Avellanes, ametlles, mel, oli d'oliva verge extra
Ve d'un agricultor local
Productes locals (- 250 km), prové d'una producció artesanal
Altres ingredients: no especificat
Procedència dels altres ingredients: no especificat
Característiques dels altres ingredients: no especificat