Els productes de

ENXILDE

Ramader/a de porcs, Mazaricos
César Pérez
ENXILDE neix de la mà de César Pérez el 2018. La seva granja/finca/obrador es troba a Mazaricos, a Galicia.

La seva granja/finca/taller

ENXILDE comercializa carne de Porco Celta criado en extensivo y alimentándose del silvopastoreo. Criamos una raza autóctona en peligro de extinción, pero para salvarla tenemos que comerla. Y con mucho gusto, pues a pesar de su bajo rendimiento cárnico, esas pocas carnes son de una calidad y una salubridad excepcionales.
Nuestros animales crecen en los montes que rodean la Cascada del Ézaro, en el río Xallas, en plena Costa da morte, en Galicia. Recuperamos la cría tradicional gallega y lo vendemos de la manera más moderna, aquí.

Adreça
LUGAR DO ENXIDE,8, ENXILDE, ARCOS
15256 Mazaricos
2018
any d'inici de l'activitat
3
empleats a jornada completa

Les activitats i pràctiques de ENXILDE

Mascotes

50 animals

Porco Celta

Mètodes de cria

Els animals neixen a la granja

Cria a l'aire lliure

Alimentació

Alimentació a base d'herbes o altres farratges, alimentació a base de cereals

D'un productor nacional

L'alimentació conté aliments modificats genèticament

Cures

Cures preventives sistemàtiques

Vacunació

Transformació i ingredients secundaris

Transformació en un taller compartit

Els altres ingredients utilitzats per la preparació són: Harina de castaña y pimentón

Ingredients provinents d'un proveïdor local

Prové dels circuits convencionals

Comentari

Nuestros cerdos transforman los pastos y el sotobosque local en carne de gran calidad. Completamos su alimentación con maíz de producción propia, y con otros cereales de los circuitos convencionales.

El Productor proporciona aquesta informació a títol declaratiu.