Cuinem receptes tradicionals de manera artesanal, utilitzant els millors ingredients de la nostra terra.
Congelem els productes just acabats de sortir dels fogons, perquè conservin totes les seves qualitats sense haver d'utilitzar cap tipus de conservant. La congelació és el mètode de conservació d'aliments més natural i més antic a la vegada.
Canelons, lasanyes, croquetes, trinxat de la Cerdanya, pit de pollastre arrebossat, ... etc.
Disposa de taller propi
Vegetals
Ve d'un proveïdor nacional, ve d'un agricultor local
Productes locals (- 250 km), denominació d'origen, prové d'una producció artesanal
Pasta
Ve d'un proveïdor de l'UE, ve d'un proveïdor nacional, ve d'un agricultor local
Productes locals (- 250 km), denominació d'origen, prové d'una producció artesanal
Carn
Ve d'un proveïdor nacional, ve d'un agricultor local
Denominació d'origen, prové d'una producció artesanal
Canelons de l'àvia, d'espinacs, de bolets, i de peix i marisc, lasanyes de verdures i bolonyesa, pit de pollastre arrebossat, bacallà amb tomata, mandonguilles amb tomata, Croquetes pe bacallà, pernil, pollastre, bullit, llegums, arrossos i verdures (trinxat, escalivada, musaka, albergínies farcides), macarrons, galtes confitades de porc i de vedella ... són alguns dels nostres productes.